Weisz Fanni kiegyensúlyozottabb, mint valaha: fel is szaladt rá néhány kiló

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
boldogság Weisz Fanni szerelem hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni mindenkit meglepett, mikor hirtelen szakított exférjével. Látszólag váratlan volt a döntés, hiszen rendkívül boldognak tűntek. Úgy tűnik azonban, hogy az igazi harmónia egy másik férfi oldalán jött el a modell életébe, és minden a helyére is került: ez a kiegyensúlyozottság pedig a kinézetén is meglátszik. 

Weisz Fanni és egykori férje, Hajmásy Péter tavaly nyáron tudatták közösségi oldalukon, hogy házasságuk véget ért. A boldognak tűnő kapcsolat vége nagyon váratlanul érte a rajongókat, de a közeli ismerősöket már kevésbé. Azóta pedig nagyot fordult a világ Fannival: új szerelem érkezett az életébe, és a családjához is visszatalált.

Weisz Fanni remek formában van Forrás: Weisz Fanni / Instagram

Mint ismert, Nádai Anikó és Weisz Fanni párt cseréltek, és úgy tűnik, mindketten boldogok a váltástól. Weisz Fanni olyannyira, hogy míg korábban csontsoványsága miatt folyamatosan aggódtak érte a rajongói, mostanra sikerült felszednie néhány kilót, ami nagyon jól áll neki!

Most kiegyensúlyozott vagyok, jókat eszem, csökkentették a gyógyszeradagomat is. Ezeknek együtt köszönhető, hogy elkezdtem kicsit hízni.

Ripostnak

Kitépném a hajamat, annyira haragszom magamra! Szégyellem magam

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.