1500 kilométert motorozott Szlovéniában párjával Tóth Vera, amelyről az Instagramra fotókat is posztolt. Ezen kívül egy portrét is megosztott magáról: fantasztikusan néz ki. Az énekesnőn látszik, hogy most igazán a "helyén van", csak úgy sugárzik a boldogságtól. 

"Boldogan tértünk haza életünk egyik legkeményebb és egyben legjobb élményéről. Sosem láttam még júniusban havat, nem jártam gleccseren, nem éreztem egyszerre ennyiféle gyógynövény illatát a levegőben, nem láttam még nyári Alpokat, sosem voltam a Bledi tónál. Ennyi zöld szín, nyugalom, természet, kaland csak feltölthet, nincs mese" - írta közösségi oldalán Vera.  

 "Aki jól él, az úgy tud bánni a lelkével, mint a jó hajós a vitorlájával: tudja, hogy milyen hullámok között és milyen szélirányba hajózik. A gyenge és riadt lelkű ember fél a változástól. A bölcs megtalálja benne a nyugalmát. És van ennek még egy nagy titka: a szíved, lelked közepe nem változik. A hajós ugyanaz. Bármit hoz a jövő, bármerre fúj a szél" - osztotta meg Müller Péter sorait az Instagramon.