Elképesztő élményeket élt át az egyre dögösebb Tóth Vera: úgy fest, mint egy modell

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
motorozás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1500 kilométert motorozott Szlovéniában párjával Tóth Vera, amelyről az Instagramra fotókat is posztolt. Ezen kívül egy portrét is megosztott magáról: fantasztikusan néz ki. Az énekesnőn látszik, hogy most igazán a "helyén van", csak úgy sugárzik a boldogságtól. 

"Boldogan tértünk haza életünk egyik legkeményebb és egyben legjobb élményéről. Sosem láttam még júniusban havat, nem jártam gleccseren, nem éreztem egyszerre ennyiféle gyógynövény illatát a levegőben, nem láttam még nyári Alpokat, sosem voltam a Bledi tónál. Ennyi zöld szín, nyugalom, természet, kaland csak feltölthet, nincs mese" - írta közösségi oldalán Vera.

"Aki jól él, az úgy tud bánni a lelkével, mint a jó hajós a vitorlájával: tudja, hogy milyen hullámok között és milyen szélirányba hajózik. A gyenge és riadt lelkű ember fél a változástól. A bölcs megtalálja benne a nyugalmát. És van ennek még egy nagy titka: a szíved, lelked közepe nem változik. A hajós ugyanaz. Bármit hoz a jövő, bármerre fúj a szél" - osztotta meg Müller Péter sorait az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.