Boros Lajos Bochkor Gáborról: "Irigykedtem, hogy minden díjat és elismerést megkap"

Forrás: Facebook/Bochkor -
rádiós rádió rádiózás legenda Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a múlté a Bochkor Gábor és a Boros Lajos közötti korábbi feszültség, és újabb közös projektbe kezdenek.

A Bumeráng rajongóknak felcsillanhat a szeme, ugyanis újra együtt szólal meg az éterben Boros és Bochkor. A hazai rádiózás két nagyágyúja közel húsz évig dolgozott együtt, és bár kapcsolatuk nem volt felhőtlen, a legendás műsorvezetők mára félretették sérelmeiket,és pénteken kilenc év után újra együtt köszöntik majd a hallgatókat.

"Biztos, hogy ez egy érzelmi hullámvasút lesz. Nem csak a hallgatóknak, hanem nekünk is! Kilenc év után először most lesz az a pillanat, hogy újra egy stúdióban leszünk, ezt eddig nem sikerült sehol, semmilyen formában összehozni, úgyhogy ez nemcsak egy időutazás lesz, hanem ünnep is" – avatta be a Blikket az érzéseibe Bochkor Gábor.

Sokat javult a két rádiós legenda viszonya Forrás: Facebook/Bochkor

Bochkorék egymásra találására az adott lehetőséget, hogy a Retró egyik reggeli műsorvezetője, Lovász László szabadsára ment, így minden nap más ül be Gábor mellé. Így ül össze ismét a legendás páros. Boros elárulta, milyen nehezen dolgozta fel, hogy nem az övé volt a vezető szerep, de ma már máshogy tekint a Bumerángos időszakra.

"A rádiózás kicsit olyan, mint a narkó, az ember annak rendel alá mindent. Ma már azt is élvezem, hogy elmegyek bevásárolni, a kisboltban, ahová járok, már az ajtóban fogadnak az aktuális hírekkel. De látom azt is, amikor az autósok egyszerre nevetnek fel valamin és ez hihetetlen jó, nosztalgikus érzés"

-tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.