Nagyon durva beszólásokat kap Gáspár Evelin szexi fotói miatt - így reagált rájuk

támadás Gáspár Evelin reakció beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin kirobbanó formában van, amivel szívesen büszkélkedik a közösségi oldalán. Vannak, akiknek ez egyáltalán nem tetszik és gusztustalan szavakkal bántják a fiatal lányt. Evelin azonban nem hagyja magát, reagált az őt ért támadásokra. 

Mostanában Gáspár Evelin egyre merészebb és dögösebb fotókat posztolt magáról az Instagram-oldalán, ami sokaknál kiveri a biztosítékot és minden előzmény nélkül durva kritikát fogalmaznak meg Gáspár Győző idősebb lánya felé.

Eddig Evelin csendben tűrte a durva támadásokat, de eddig bírta, most határozottan kiáll magáért.

"Mostanában posztoltam bevállalósabb fotókat, nekem ebben nem kevés munkám van. Ezek alatt a képek alatt megjelentek különböző kommentek: a testemet kritizálták, engem kritizálták, a ruhát kritizálták. Elengedtem. Tízéves korom óta közszereplő vagyok, 17 év médiamúlt van mögöttem, ami megtanított arra, hogy tudjak szelektálni.

Lelkis csajszi vagyok, aki szívére tud venni kommenteket, de már eljutottam oda, hogy csak azoknak a véleménye számít, akiket valóban ismerek és szeretek" - nyilatkozta az RTL Klub egyik műsorában a fiatal lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.