Szabó Zsófi futás atlétika kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi nagyon sok időt tölt mostanában testmozgással. Ráadásul úgy tűnik, szívesen vesz részt különböző sporteseményeken is. A napokban a Gyulai István Memoriálról tett közzé képet.

Szabó Zsófi élete legjobb formájában van, rengeteg motiváció dolgozik benne, ráadásul sok pozitív visszajelzést is kap. Zsófi sok sportágat kipróbált, napjainkban a futás a kedvenc mozgásformája. De nemrég történt bokasérülése alatt sem tétlenkedett, úszással és kerékpározással tartotta formában magát. A sok edzésnek meg is van az eredménye kockahasát már követői is megcsodálhatták.

A napokban rendezték a világ idei legszínvonalasabb atlétikaversenyét. A világ legerősebb atlétái jöttek a Gyulai István Memorialra. Az eseményen Zsófi is részt vett és az Instagram oldalán, a következő sorokat posztolta: "Hatalmas élmény volt élőben szurkolni a világ legjobb atlétáinak! Motivációból nincs hiány!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.