Kapócs Zsóka élő adásban vallotta be: Költözni vágyik

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka videó költözés elvágyódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka imádja a vidéki életet, úgy érzi, hogy elég volt már neki a zajos városi környezetből, ha teheti minden szabadidejét a Szigetközben tölti a családjával. Még azt is el tudja képzelni, hogy idővel telket vesznek majd a környéken. 

Kapócs Zsóka egyik nagy álma válna valóra, ha nulláról tudná felépíteni életüket, lakhelyüket egy olyan csodaszép helyen, mint Szigetköz, ahova rendszeresen eljárnak csónakázni a családjával.

"Nagyon kevés vízparti telek van már csak és én tudom, hogy mit szeretnék ott, egy gyönyörű házat felépíteni, végre, amit én tervezek meg, én tudom, hogy mit hova szeretnék, tehát a nulláról. 10 percre van Ausztria, 10 percre van Szlovákia, én már elképzeltem, hogy Ausztriában megyek közértbe.

Zsóka nemrég arról is vallott, hogy szeretne-e kisfiának, Borisznak kistestvért

Én ott a kis életemet annyira látom, hogy én azt mondtam, hogy ahogy márciusban jön a jó idő, én abban a percben szeretnék oda családostól leköltözni és ameddig nem muszáj, nem visszajönni. (...) Én ott látom magam megöregedni"

- vallotta be őszintén Zsóka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.