Micsoda hármas: Metzker Viki vőlegényével és exével pózol - Fotó

buli Metzker Viki dj menyasszony vőlegény party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig gyönyörű Metzker Viki buliról bulira jár, ezúttal azonban nem akárkivel fotózkodott.

Hónapokkal ezelőtt felröppent a pletyka, hogy a csinos lemezlovas nem csak menyasszony lett, de férjhez is ment kedveséhez, Gabenhez. Viki rögtön megmagyarázta a rajongóknak, hogy csak egy fotózás kedvéért bújt talpig fehérbe, a nagy nap azonban még várat magára.

A gyönyörű dj-t - aki előszeretettel mutatja meg bájait közösségi oldalán - még májusban jegyezte el a BSW rappere, ő pedig óriási mosollyal a száján mondott igent a nagy kérdésre.

Nos, a követőknek az elmúlt napokban feltűnt, hogy Viki a jobb kezén hordja gyűrűjét, ott pedig nem az eljegyzésit, hanem a karikagyűrűt szokták, bár a menyasszonyok egy része nem fordít nagy hangsúlyt a szabályokra. Lehet, hogy Viki is csak utóbbiak csoportjába artozik, de az is lehet, hogy a dj már férjnél van.

Nem csak ez az egyetlen érdekesség, ami az elmúlt napokban felkerült a gyönyörű lemezlovas Instagram-oldalára, a minap ugyanis szerelmével, Gabennel, és exével, Androval fotózkodott, sőt, azt is lencsevégre kapta, hogy volt pasija, és vőlegénye együtt isznak a bárpultnál. Ritka, hogy valaki ilyen jó viszonyban marad az exével, de úgy tűnik, így is lehet ezt csinálni.

Úgy tűnik, Metzker Viki és Andro békében váltak el egymástól. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.