Több mint hat év után szakított Metzker Viki és párja

Metzker Viki sztárpár dj szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Metzker Viki elárulta, szakított párjával, Andróval.

Hat és fél év után szakított Metzker Viki és párja, Andro. Erről egy hosszabb bejegyzésben számolt be a csinos DJ a közösségi oldalán. Elárulta, barátságban sikerült elválniuk egymástól.

Sokat gondolkoztunk, hogy megszülessen-e ez a poszt, vagy sem. Reméltük, hogy nem lesz rá szükség, de mivel mostanában csak ezeket a kérdéseket kapom, szeretnénk tisztázni a helyzetet. 6 és fél év után Gabival (Andro) már pár hónapja nem alkotunk egy párt. Közösen leültünk, megbeszéltük és rá kellett jönnünk, hogy hiába szeretjük nagyon egymást, külön folytatjuk. Jó barátságban maradtunk és természetesen csak jó dolgokat adott nekünk ez a kapcsolat, de szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket és ezzel kapcsolatban ne kérdezgessetek és ne írjatok üzeneteket. Köszönjük szépen a megértést!" – írta Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.