Zimány Linda égig érő combokat villantott: hihetetlenül jó formában van - Fotó

Forrás: Origo -
quad fogyás Zimány Linda formás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda egy quadon pózol, de hosszú combjai sokkal szembetűnőbbek, mint bármi más a képen.

Zimány Linda előnyt kovácsolt a pandémiából, és az elmúlt időszakban teste tökéletesítésén dolgozott. A sok munka, áldozat és kitartás meghozta az eredményét, ugyanis a modell dögösebb, mint valaha. Előszeretettel mutogatja tökéletesre dolgozott testét: legyen szó kockás hasáról, vagy bikinis testéről. Lindát egyáltalán nem érdekli, hogy néhány követője szerint már túl vékony, ő ugyanis végre elégedett külsejével.

Az ügyvédként dolgozó szőkeség jelenleg Mykonos szigetén pihen, legfrissebb fotóján egy fekete fürdőruhában indult quadozni, és követői legnagyobb örömére égig érő lábait is megvillantotta. A fotót ide kattintva tudod megnézni! Egy kommentelőnek Linda azt is elárulta, hogy a nyaralásra legalább 15 fürdőruhát vitt magával, egy másiknak, aki alakját dicsérte pedig ezt írta:

Zimány Linda bomba formában van. Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.