Túl vékonynak tartják Zimány Lindát: a modell reagált a fanyalgó kommentekre

vékony modell Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Követői szerint sokat fogyott az elmúlt időszakban Zimány Linda, vannak, akik szerint túl sokat. A modell azonban nem foglalkozik a kritikákkal, állítja, jól érzi magát a bőrében. 

"Elsősorban én azt gondolom, hogy a social media nem káros, csak az emberek használják rosszul. Másrészt szomorúnak tartom és feleslegesnek, amikor emberek egymást bántják a közösségi oldalakon. Bevallom, amikor nekem írnak negatív dolgokat, ezeken a barátaimmal jót szoktunk nevetni "Ne azt nézd, mit mond, hanem, hogy ki mondja„ alapon. Én például soha nem kommentelnék bántó dolgokat. Azt gondolom, hogy aki rendben van magával, az nem bánt senkit. Olyan dolgokat kell követni, ami épít, érdekel, és pozitív energiákkal tölt fel. Én rengeteget inspirálódok. Ha valaki frusztrál, ki kell követni és kész, hiszen mindenki eldöntheti, kire kíváncsi és kire nem az" – nyilatkozta a Ripostnak Linda, és hozzátette remekül van, nem gondolja, hogy túl sovány lenne, sőt, ügyel is arra, hogy ne hízzon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.