Polgár Kriszta harmadik várandóssága is tartogatott nehézségeket

terhesség Polgár Kriszta várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta harmadik babájával várandós, és már belépett az utolsó trimeszterbe, ami nagy nyugodtsággal tölti el. 

Az egykori szépségkirálynő márciusban jelentette be, hogy két kisfia után ismét babát vár, azóta pedig kiderült, hogy ismét fiú érkezik a családjukba. Polgár Kriszta most őszintén mesélt várandósságáról.

"Tudom/remélem, hogy még messze a vége. De nekem ez már egy hatalmas megnyugvás, hogy itt tartunk. Sokszor meséltem már nektek arról, hogy a terhességeim mennyi nehézséget tartogattak, ez most sincs másként, mindig van min izgulni, de a lényeg, hogy minden rendben. Cserébe mindig szupergyors és zökkenőmentesek a szüléseim, így most is ebben reménykedem kopp-kopp.

Azt mondják, minden terhesség más. Nekem eddig elég hasonlóan teltek sőt azért voltam meggyőződve arról, hogy ismét kisfiút várunk, mert az első trimeszter pontosan úgy telt ahogy a fiúkkal. A kilók repkednek, ilyenkor mindig úgy érzi az ember, hogy sehol nem áll meg, edzeni sem edzhetek már hónapok óta. "- írta Polgár Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.