Hoppá! Titokban férjhez ment a Spice Girls egykori énekesnője - Fotó

esküvő fotó Emma Bunton házasság férjhez ment Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Bunton, a Spice Girls egykori sztárja titokban feleségül ment szerelméhez, Jade Jones-hoz, akivel már 23 éve együtt vannak.  

A 45 éves énekesnő kedden osztotta meg az örömhírt az Instagram oldalán, hogy feleségül ment szerelméhez, akivel már több, mint 20 éve együtt vannak. Emma és Jade 2011-ben jelentették be az eljegyzésüket, de úgy tűnik, a frigyre 10 évet kell várni. Az egykori Spice Girls sztár rövid, fehér ruhában, hajában egy virágfüzérrel járult az oltár elé - írja a Daily Mail.

A sztárpár már régóta szerette volna szorosabbra fűzni a kapcsolatukat, de Emma bevallása szerint szörnyűek a tervezésben, ráadásul teljesen privát esküvőt szerettek volna. A párnak egyébként két gyermeke van: a 13 éves Beau és a 10 éves Tate.

Emma gyakran nosztalgiázik a Spice Girls-zel együtt töltött évekről, nemrég egy soha nem látott képet töltött fel Instagram-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.