Óriási siker: Emmy-díjra jelölték a magyar operatőrt

Emmy-díj siker Rév Marcell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvannak az idei év Emmy-díj jelöltjei, köztük egy magyar alkotóval, Rév Marcell személyében. A magyar operatőr az HBO számára készített Eufória című sorozat epizódjának operatőri munkája miatt kapott jelölést.

Az Emmy-díj a legnevesebb televíziós díj, amelyet a Televíziós Művészeti Tudományos Akadémia oszt ki idén szeptember 19-én.

Rév Marcell az Eufória sorozat egyik epizódja - Trouble Don't Last Always - miatt kapot jelölést, a kiemelkedő operatőri munka egykamerás sorozat (egyórás) kategóriában - írja a Blikk.

Az Eufória ezen kívül még három jelölést kapott idén az Emmy-díjra: legjobb kortárs kosztümök, valamint legjobb kortárs smink kategóriában.

A kategória jelöltjei közé még a következő sorozatok egy-egy epizódja került: Bridgerton, a Lovecraft Country, a Perry Mason, a Korona, a Mandalorian és Az Esernyő Akadémia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.