Rossz hírek érkeztek a BB Éviről: így él most a Big Brother győztese

valóságshow pszichiátria BB Évi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hallgatás után ismét hírek érkeztek BB Éviről, aki a tavalyi év vége felé felvette a kapcsolatot régi barátjával, H. Kornéllal.

Kornél volt az, aki korábban segített Évin, amikor annak szüksége volt rá. A férfi sok évvel ezelőtt megszöktette Évit Zoltántól, a zöldégestől, aki egy bedeszkázott ablakú házban tartotta fogva a lányt. Most pedig Évi tíz év után szinte a semmiből bukkant fel és ismét felvette a kapcsolatot Kornéllal - írja a Blikk Rúzs.

Abszolút tiszta fejjel emlékezett mindenre logikusan építette fel a mondatait semmiféle nyoma nem volt annak, hogy beteg lenne.

BB Évi rengeteget változott a valóságshow óta. Forrás: Tv2, filmsor.net

A rendszeres látogatási idővel rendelkező intézetben azonban közölték Kornéllal, hogy Párkányi Évit nem látogathatja senki.

Párkányi Évit tizenegy éve engedték ki a pszichitriáról a jó állapota miatt. Otthon azonban nem szedte a szükséges gyógyszereit, így hamar visszakerült az intézetbe. A gyámságot senki sem vállalta a családból, így a lánynak minimálisak az esélyei arra, hogy valaha is kikerüljön onnan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.