Ekkor érkezik Meghan Markle és Harry herceg harmadik gyermeke

Forrás: AFP/Saeed Khan -
numerológus Meghan Markle számmisztika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vezető numerológus, aki születési dátumuk és nevük alapján elemzi az emberek születési számát  tulajdonságaik meghatározása érdekében, azt állítja, hogy pontosan látja, mi vár még Sussex hercegére és hercegnőjére.

Heather James, a Mogul Matchmakers társkereső ügynökség numerológusa szerint Harry és Meghan nagyon összeillenek, sőt, a hölgy szerint közös előző életeik is vannak. Ennek köszönhetően remek párost alkotnak az üzleti életben is - írja a The Sun.

- nyilatkozta Heather James, aki azt is hozzátette, hogy bár a herceg és hercegné jó párost alkotnak, azért az ő kapcsolatuk sem felhőtlen.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

Meghan sorsszáma a négyes, ami azt jelenti, hogy érzékeny és nagyon a szívére veszi a dolgokat. A nevébe kódolva van a hírnév, sztárnak született. Merev a szabályokkal, néha hiányzik belőle a tolerancia, földhözragadt, ugyanakkor nagyszerű anyuka.

Harry száma az egyes, vagyis kiváló vezetői képességekkel rendelkezik. Ambiciózus, független és szervezett is. A kapcsolatuk titka az, hogy meg kell hallgatniuk egymást ahhoz, hogy működjenek a dolgok. Harry-nek csodálatra van szüksége, de a jó hír az, hogy Meghan négyesként az a típus, aki szeret adni a másiknak - tehát ez a dinamika működik.

Ha érdeklődsz a hercegi pár iránt, ezeket a cikkeket is olvasd el:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.