Megszólalt Meghan és Harry alkalmazottja - így viselkedik a házaspár valójában

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
Meghan Markle alkalmazott személyzet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg vezetője kitálalt és elárulta, hogy milyen is valójában a közös munka a házaspárral. 

Meghan Markle már többen azt állították, hogy egyáltalán nem olyan kedves, mint amilyennek kinéz, Vilmos herceg sem nézte jó szemmel, ahogyan az alkalmazottakkal bánik.

A házaspár jelenlegi személyzeti vezetője, Catherine St-Laurent úgy döntött, hogy ő is elmondja a tapasztalatait a közös munkáról.

Chaterine az Archwell alapításában segített a párnak 2020 elején, ő volt a személyzeti főnök.

Kiderült, hogy milyen a közös munka Harryvel és Meghannel Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

"Hihetetlenül tehetséges és kreatív vezetők. Hálás vagyok, hogy lehetőségem adódott erre, hogy részese lehettem az egésznek. Az idő, amit velük töltöttem, hihetetlenül kielégítő volt"

- mondta Chaterine.

Továbbá azt is hozzátette, hogy szerinte Harry és Meghan potenciális vezetőkké nőhetik ki magukat, és alig várja, hogy ennek ő is a részese lehessen. Catherine eddig az egyetlen, aki azt állítja, hogy a hercegi párral kiegyensúlyozott a közös munka, ugyanis korábban a palota több alkalmazottja is azzal vádolta a színésznőt, hogy zaklatta őket - írja a The Cut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.