Petíciót nyújtanak be Hopp Csilláért: "A fájdalma végtelen kínszenvedés!"

Forrás: RTL -
Hopp Csilla LL Junior petíció Dávidka Árva Szülők Alapítvány megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Hopp Csilla ügye, akit gondatlan emberölés vétségével vádolnak. L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát, Dávidkát 2019. augusztusában ütötte el egy autó, miután elengedte édesanyja kezét és a tilos jelzés ellenére kiszaladt az úttestre. 

Az amúgy is összetört édesanya 1-5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. A közvéleményt nagyon felkavarta az ügy, mivel többen úgy gondolják, az bárkivel előfordulhat, hogy a gyerek kitépi a kezét a szülő kezéből és elszalad. Az Árva Szülők Alapítványa ezért petíciót indít, hogy ne emeljenek vádat Csilla ellen.

- nyilatkozta az alapítvány szóvívője a Borsnak.

Petíciót nyújtanak be, hogy ne emeljenek vádat Hopp Csilla ellen. Forrás: RTL

L.L. Junior szintén alá fogja írni a petíciót, ő sem szeretné, ha elítélnék volt feleségét. Bár sokáig őt okolta a tragédiáért, de mára már megbocsátott neki és azt szeretné, ha közös felügyelettel tudnák nevelni Lacikát, közös kisfiúkat.

- nyilatkozta L.L.Junior.

Csilla ügyvédje szerint a petíció nem fog áttörést hozni az ügyben, viszont a közvélemény szimpátiája sokat segíthet nekik.

Ez is érdekelhet: Ez az a mozzanat, ami L.L Junior exét bűnössé teheti kisfiuk balesetében

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.