Megszólalt L.L. Junior fiai édesanyjának ügyében: "Végzetes hibát követett el Csilla"

Hopp Csilla támogatás Dávidka nyomozás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidka halálának ügyében, akit 2019. augusztusában ütött el egy autó, miután a tilos jelzés ellenére kiszaladt az úttestre. A rendőrség közel két évig dolgozott az ügyön, aminek gyanúsítottja a kisfiú édesanyja, Csilla. A rapper közösségi oldalán szólalt meg a legújabb fejleményekkel kapcsolatban,

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Dávidka halálának ügyében tegnap zárult le a nyomozás. Az ügy vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, és jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene.

Az üggyel kapcsolatban L.L. Junior a Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét.

"Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla , soha sem fog begyógyulni Davidka elvesztése , de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.

Nekem az a legjobb , ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen.

Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe !Természetesen minden eszközömmel támogatom ezt, sőt , mi is ezt fogjuk kérni, ha a bíróság meghallgat majd.

Így is Okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiúnknak.

Kérlek támogassátok ti is őt, mert már semmi de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk . Higgyétek el, én csak tudom...

Isten gazdag áldásaiban erős és boldog napot kívánok mindenkinek" - olvasható a rapper bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.