Elképesztő: lakatlan szigetre száműzték 13 éves lányukat a szülők, hogy megtanuljon viselkedni

Forrás: Pixabay/StockSnap -
lakatlan sziget szülők nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves kínai lány nagyon engedetlennek bizonyult, ezért szülei úgy döntöttek, hogy egy elnéptelenedett szigetre száműzik, hogy ne lázadozzon annyit. 

A 13 éves lázadó tinédzsert szülei egy elnéptelenedett szigetre vitték abban a reményben, hogy megtanul helyesen viselkedni. A lány azzal verte ki a biztosítékot szüleinél, hogy abbahagyta az iskolát és egész nap csak a szobájában kuksolt. Ezt elégelték meg a szülők és úgy döntöttek, hogy leckét adnak neki arról, milyen, amikor az embernek komoly nehézségekkel kell szembenéznie - írja a Mirror.

A 13 éves lányt egy lakatlan szigetre száműzték szülei. Forrás: Pixabay/StockSnap

A sziget, ahová vitték, Rushan város partjaitól egy kilométerre található és évek óta elhagyatott. Folyóvíz és áram sincs. A lányt egy túlélési szakértő is elkísérte, így két napot bírt a szigeten, míg a harmadik nap segítséget nem kért a halászoktól, akik hívták a rendőrséget. A lány csak vízen és kekszen élt a két nap alatt és szülei elmondása szerint jót tett neki a száműzetés.

Van, aki önként vonul száműzetésbe. Fenyő Iván a pandémia alatt önként vonult el öt hétre egy vidéki kúriába ahol teljesen egyedül volt: csak magára, a gondolataira, emlékeire, félelmeire koncentrált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.