Sarah Ferguson bevallotta: ilyen volt a kapcsolata valójában Diana hercegnével

étkezési zavar királyi család Sarah Ferguson jótanács Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a sajtó gyakran hasonlítgatta őket és Diana riválisának tekintették, valójában Sarah Ferguson és a szívek hercegnője mindig is közel álltak egymáshoz. 

Sarah Ferguson legújabb könyvében mesél arról, hogy amikor összeházasodtak II. Erzsébet fiával, András herceggel, a sajtó sokat támadta súlya miatt. Dianával is megpróbálták összeugrasztani, de elmondása szerint a walesi hercegnővel mindig is jó barátok voltak. Sokat beszélgettek arról, hogy a sajtó csak használja őket és megosztották egymással mentális problémáikat - írja a Daily Star.

Sarah Ferguson és Diana hercegné mindig is jó barátok voltak. Forrás: Getty Images

- mondta Diana egyszer Sarah Ferguson-nak, amit az egykori hercegné soha nem fog elfelejteni.

A sajtó szentként és bűnösként állította őket szembe egymással, de a legfontosabb az volt a számukra, hogy minden körülmények között erősek maradjanak és megőrizzék a barátságukat.

Sarah Ferguson 1996-ig volt a királyi család tagja. Férje sokat volt távol, Sarah pedig más férfiak karjában vigasztolódott, mely botrányos váláshoz vezetett. Érdekesség, hogy pár éve a volt házaspár ismét összemelegedett, s ezt a királyi család egyes tagjai nagyon nem helyeselték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.