Bódi Csabi: "A balesetem óta segítségre szorulok"

Forrás: WWW:BALESET-INFO.HU -
segítség autóbaleset Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete szenvedett autóbalesetet Bódi Csabi. Ameddig a rendőrség és a biztosító nem zárja le az ügyet, a zenész autó nélkül marad.

Bódi Csabi csak segítséggel tud eljutni a koncerthelyszínekre, és ez a közeljövőben valószínűleg nem is változik.

Bódi Csabi a törött autója előtt a baleset helyszínén Forrás: WWW:BALESET-INFO.HU

"Amíg a rendőrség nem zárja le az ügyet, sajnos tehetetlen vagyok. Miután a határozat már a kezemben lesz, az első utam a biztosítóhoz fog vezetni. Utána akár hetekbe is telhet, mire egyáltalán pénzt látok a totálkáros autómból. Most rendkívül nehéz a helyzetem, mert kocsi nélkül nem tudnék a fellépésekre eljutni. Egyelőre segítségre szorulok, pedig nem szeretek és nem is szoktam szívességet kérni. Családon belül próbáljuk megoldani ezt a nehéz helyzetet, az esetek többségében a feleségem autójával közlekedem. Ő viszi a háztartást, bevásárol, és a gyerekeket is hozza-viszi, ezért sajnos hét közben nem tudunk osztozni rajta, ilyenkor anyukám, apukám vagy az öcsém áll a segítségemre" - mondta a Borsnak Bócsi Csabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.