Nagyon forró: a 80-as évek szexszimbóluma brutál dekoltázst villantott - Fotó

fotó szexi Sabrina Salerno dekoltázs bikini szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabrina Salerno minden negyven fölötti magyar férfi fantáziáját megmozgatta, amikor a zenecsatornákon gyakran vetített klipjeiben formás, bikinis testét mutogatva énekelt. 

Sabrina Salerno a 80-as évek egyik szexszimbóluma és énekesnője volt. Az 53 éves popsztár ma is csúcsformában van, amit rendszeresen meg is mutat Instagram oldalán a rajongóknak. Legalább 20 évet letagadna a gyönyörű énekesnő, ő pedig szívesen mutogatja izmos, lapos hasát és formás, kerek melleit.

Azt megállapíthatjuk, hogy a kor jót tett neki, bármelyik harmincas nő megirigyelheti tökéletes alakját. Nem ő az egyetlen, aki nagyon jól tartja magát. Heidi Klum idén töltötte be a 48. életévét, de jobban néz ki, mint valaha, amit nem is rejt véka alá: rendszeresen posztol félmeztelen, szexi fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.