Nem bírják egymás nélkül: JLo és Ben Affleck kapcsolata máris új szintre lépett

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz -
párkapcsolat ingatlan Ben Affleck összeköltözés szerelem Jennyfer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy JLo Los Angelesbe költözik, ez még önmagában nem lenne olyan nagy dolog, de az sem titok már, hogy nem egyedül fog költözködni. Szerelme, Ben Affleck is vele tart az ingatlanba.

Lopez és Ben kapcsolata egyre inkább egy tündérmesére emlékeztet bennünket. A szerelmesek úgy érzik, hogy elérkezett az idő, hogy összebútorozzanak. A napokban Kaliforniában kapták őket lencsevégre, ahol minden bizonnyal lakásnézőben voltak.

Az hírlik, hogy a választott ingatlanhoz egy két hálószobás vendégház, illetve szabadtéri konyha is tartozik. Ráadásul a 31450 négyzetméter alapterületen 8 hálószoba, 12 fürdőszoba, tekepálya, mozi, egy teljesen felszerelt edzőterem, fodrászszalon, orvosi szoba, golfszimulátor, borospince, fedett medence, valamint wellness részleg is található.

Így nem csak ők, de gyerekeik is kényelmesen elférnek. JLo bevallotta, hogy ikrei nagyon jó kapcsolatban vannak új választottjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.