Felfüggesztett szabadságvesztést kértek Árpa Attilára: ezt mondta drogügyéről

Forrás: Sztárportré -
ügyészség Árpa Attila bíróság drogügy drogkereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila drogügye még 2019 áprilisában kezdődőtt, amikor a rendőrség drograzziát tartott a színész otthonában. Az ügy azóta sem zárult le: Árpát drogterjesztés elősegítésével vádolják, és még idén ősszel bíróság elé állíthatják.

"Nyugodtan várom a bírósági tárgyalást, tudom, hogy úgyis felmentenek a vádak alól. Amikor a rendőrség ránk tört, este hét óra volt, öten ültünk a kertben és kártyáztunk. Na, ezt a kártyapartit nevezte át az ügyészség házibulinak. Bár mindannyiunkat előállítottak a rendőrségen, csak ellenem emeltek vádat. Ami pedig a házkutatást illeti, nem találtak nálunk se drogot, se mérleget, amire egy kábítószer-kereskedőnek szüksége van. Ha nem lennék híres ember, a kutya sem foglalkozna ezzel az üggyel"

-tette hozzá a színész, aki ősztől a TV2 Dancing with The Stars című műsorban mutatja meg tánctudását.

„Ha nem lennék híres ember, a kutya sem foglalkozna ezzel" Forrás: Sztárportré

A színész azt is elárulta a lapnak, hogy családja nem foglalkozik ezzel a hírrel, őt viszont nagyon megviseli, hogy a sajtóban megjelent téves információk miatt előítélettel kezelik. Miközben Árpa folyton ártatlanságát bizonygatja, az ügyészség a közleményében két férfit említ, akik állítólag a színész kérésére szereztek drogot, hogy azt ő továbbadja.

– szögezte le Árpa Attila.

Egyet tudok: Árpa Attila nem kereskedett kábítószerrel."

A Fővárosi Főügyészség felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.