"Elveszettem a gyermekem” - Judy először nyilatkozott vetéléséről

Forrás: Molnár-Kis Judit -
Judy anyaság vetélés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy nem mondott le arról, hogy legyen még gyereke. Lánya, Maja születése óta egyszer már volt várandós, ám sajnos elvetélt.

Judy nem mondott le arról, hogy újra anya legyen, még akkor sem, ha már 46 éves. Az énekesnő ugyanis szeretne lányának, Majának egy kistestvért, ami majdnem megadatott. Két évvel ezelőtt teherbe is esett, ám a 12. héten elvetélt.

Judy 12 hetesen vetélt el Forrás: Molnár-Kis Judit

"Hogy egyáltalán teherbe tudtam esni, az önmagában felért egy csodával" - mondta Judy. Hatalmas volt a boldogságuk, de sajnos nem tartott sokáig.

Egyik este bekövetkezett, amivel egyáltalán nem számoltunk. Elkezdtem vérezni"

Lefektettek, adtak fájdalomcsillapítót, nyugtatgattak, de ekkor már tudtam - amit az orvos nem sokkal később meg is erősített -, hogy elveszettem a gyermekem"

"Ha esetleg most jönne egy kistestvér, annak szintén örülnénk, boldogan vállalnánk. Még annak ellenére is, hogy gyakran megkapom, 46 éves koromra ezzel már elkéstem, azt a gyereket fel is kell nevelni. Azonban úgy gondolom, hogy nem a kor számít, hanem az egészség" - tette hozzá.

Smink nélkül mutatta meg az arcát Judy: "Volt idő, amikor elképzelni sem tudtam volna, hogy felvállalom" - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.