A Groovehouse énekesnője, Judy ma már bátran vállalja az arcát és szívesen mutatkozik smink nélkül, ám, de nem volt ez mindig így. 

 A gyönyörű édesanya és énekesnő, Judy 1998-ban szenvedett súlyos autóbalesetet, amely után az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért. Az ütközés következtében az arca teljesen összeroncsolódott, a baleset óta több plasztikai beavatkozásra volt szükség, hogy rendbe tegyék.

Az énekesnő az eddigi életére úgy tekint, hogy van a baleset előtti és utáni élete: annak idején bátran járt smink nélkül, de a sok műtét miatt az utóbbi két évtizedben ezt nem igazán erőltette. Néhány évvel ezelőtt azonban ez megváltozott; megbékélt az arcával és bátran mutatkozik smink nélkül.

"Az autóbaleset előtti életem smink nélkül és makulátlanul éltem. Majd jött ez a törés, a hegeket megszokni az arcon, deformáltabb, máshogy nézek a tükörbe... Az egy nehéz időszak volt. Úgy gondoltam, hogy sminkkel, meg a maszkkal az ember el tud bújni és korrigálni tudja a hibáit. Most már elfogadtam és egyáltalán nem zavar.Furcsa ezt mondani, de büszke az ember a hegeire. (...)Én ott kezdtem el tanulni az arcomat, a bőrömet, a szépségápolást. Ott jöttem rá, hogy milyen ellenálló a bőröm"  - idézte fel a történteket Judy Lilu Youtube-műsorában.

Judy négy hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg: most elárulta fogyása titkát