Smink nélkül mutatta meg az arcát Judy: "Volt idő, amikor elképzelni sem tudtam volna, hogy felvállalom” - Videó

Judy videó baleset smink énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy ma már bátran vállalja az arcát és szívesen mutatkozik smink nélkül, ám, de nem volt ez mindig így. 

A gyönyörű édesanya és énekesnő, Judy 1998-ban szenvedett súlyos autóbalesetet, amely után az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért. Az ütközés következtében az arca teljesen összeroncsolódott, a baleset óta több plasztikai beavatkozásra volt szükség, hogy rendbe tegyék.

Az énekesnő az eddigi életére úgy tekint, hogy van a baleset előtti és utáni élete: annak idején bátran járt smink nélkül, de a sok műtét miatt az utóbbi két évtizedben ezt nem igazán erőltette. Néhány évvel ezelőtt azonban ez megváltozott; megbékélt az arcával és bátran mutatkozik smink nélkül.

"Az autóbaleset előtti életem smink nélkül és makulátlanul éltem. Majd jött ez a törés, a hegeket megszokni az arcon, deformáltabb, máshogy nézek a tükörbe... Az egy nehéz időszak volt.

Úgy gondoltam, hogy sminkkel, meg a maszkkal az ember el tud bújni és korrigálni tudja a hibáit. Most már elfogadtam és egyáltalán nem zavar.

Furcsa ezt mondani, de büszke az ember a hegeire. (...)Én ott kezdtem el tanulni az arcomat, a bőrömet, a szépségápolást. Ott jöttem rá, hogy milyen ellenálló a bőröm"

- idézte fel a történteket Judy Lilu Youtube-műsorában.

Judy négy hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg: most elárulta fogyása titkát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.