Hamarosan betekinthetünk Michael Schumacher életébe: érkezik a legendáról szóló doku

Forrás: AFP/Jeff Haynes -
dokumentumfilm motorsport Boxutca Forma-1 Michael Schumacher paddock Sebastian Vettel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új, Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm érkezik szeptember 15-én, amely betekintést nyújt a hétszeres Forma-1-es világbajnok életébe.

A dokumentumfilm címe Schumacher lesz, amelyben családja is szerepet kap majd. Közreműködik benne a felesége, Corinna, a két gyereke, Gina és Mick, valamint testvére Ralf is. Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a következőképpen jellemezte a filmet: „a család ajándéka szeretett férjüknek és édesapjuknak".

A Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm szeptember 15-én érkezik Forrás: AFP/Jeff Haynes

A filmben számos olyan Forma-1-es személyiség is szót kap majd, akik szerepet játszottak Michael Schumacher karrierjében, akár közvetlen riválisként is. Megtalálható köztük Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo, Flavio Briatore, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill és David Coulthard is. A filmet szeptember 15-én mutatja be a Netflix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.