Orosz Barbara minden helyzetben egy igazi nő, fantasztikus alakkal és remek stílusérzékkel. Most egy különleges fürdőruhában pózol Instagram-oldalán. 

Orosz Barbarától megszokhattuk a dögös képeket. A vonzó műsorvezető bármit is vesz magára, árad belőle a nőiesség. Most egy próbafülkében készített magáról egy szelfit, miközben egy különleges hátú, fekete fürdőruhát próbált fel. A fürdőruha nagyon jól áll Barbinak és formás fenekét is kihangsúlyozza.

Bár a fotó melletti posztból kiderül, hogy a műsorvezetőnek idén nem lesz ideje nyaralni menni, mégis megajándékozta magát egy új fürdőruhával. Szerinte akkor érdemes vásárolni, ha az ember beleszeret egy ruhadarabba és nem görcsösen keresgél.

Orosz Barbarából árad a nőiesség.Forrás: Orosz Barbara - Instagram

A fürdőruha választásnak megvan a sajátos lélektana. Akkor érdemes próbàlni, ha könnyedén ránk integet a kirakatból. Amikor nincs feszülés, nem akarjuk a tökéleteset megtalálni. Az jön úgyis magától váratlanul, mint a szerelem. Felkészíteni a lelkünket előre, hogy most akkor vetkőzés lesz és ledobjuk a textilt, hogy talàljunk valami zsepkendőnyi méretű izét, amiben a nem kívánt kilócskáink se làtszanak, mert varázsanyagból szőtték, úgyis szenvedés és külön stressz. Ha ezt elfogadjuk, egész más lesz a feelingje a szeánsznak, főleg ha jófej,segítőkész eladókkal lehet közben helyzetet elemezni"

- írta Barbi a szexi fotó mellé.

A fotót ITT tudod megnézni.

Ez is érdekelhet: Orosz Barbara megszabadult a gátlásaitól, a rajongók pedig imádják: "Ez nagyon szexi és laza volt"