Nádai Anikó párkapcsolatáról vallott: "Különleges szimbiózis van köztünk"

boldogság párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó 9 hónapja, épp a pandémia alatt ismerte meg párját, Hajmássy Pétert, aki Weisz Fanni exe. Váratlanul robbant be a férfi az életébe, azóta pedig elválaszthatatlanok.

Nádai Anikó a Story Magazinban mesélt arról, hogy még sosem volt része ilyen szerelemben. Bár a műsorvezető még csak 32 éves, több mindenen ment már keresztül, mint a korosztályából legtöbben. Most viszont kiegyensúlyozott az élete, és ez még számára is hihetetlen. Igaz, még csak 9 hónapja ismerik egymást a párjával, de az első pillanattól kezdve mindketten úgy érezték, mintha már évek óta ismernék egymást.

- mesélte Anikó, aki azt is hozzátette, hogy boldogságuk már kilókban is mérhető, mindkettőjükre szaladt fel pár kiló. Sok közös programot csinálnak, Peti olyan helyekre is elvitte, melyekre már évek óta vágyott.

A szerelmesek komolyan gondolják kapcsolatukat, már a házasság is szóba került köztük. Ez azonban sok követőnél kiverte a biztosítékot, hiszen Hajmássy Péter még el sem vált Weisz Fannitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.