Élete utolsó napjaiban oltásra biztatta barátait az addig oltásellenes rádiós

Dick Farrel oltásellenesség rádiós oltás meghalt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronavírus-fertőzés áldozata lett egy ismert floridai rádiós, aki oltásellenes nézeteiről is híres volt. Dick Farrel a fertőzést követően már megbánta, hogy nem oltatta be magát.

A rádiós, Dick Farrel rádióműsoraiban és Facebook-oldalán is gyakran szólt a koronavírus elleni oltásokról, egy alkalommal ezt írta:

„Minek vegyek fel egy oltást, amit olyan emberek népszerűsítenek, akik végig hazudtak nektek a maszkokról, arról, hogy honnan ered a vírus, és a halálozási adatokról?"

Az amerikai tiszti főorvos hatalommániás hazug őrültnek, a maszkot pedig „arcbugyinak" nevezte. A Sun brit bulvárlap cikke szerint, Dick Farrel véleménye élete utolsó napjaiban megváltozott. Azt mondta, már nagyon sajnálja, hogy nem adatta be a covid-oltást, és több barátját is oltakozásra biztatta. A rádiós a közelmúltban maga is megbetegedett, és három héttel a fertőzés után belehalt a koronavírus szövődményeibe.

A lap a férfi egyik barátját idézi, aki azt mondta, hogy Dick miatt oltatta be magát. A rádiós nem sokkal halála előtt üzenetet írt neki, amiben ez állt: „Get it", vagyis Adasd be.

Ez is érdekelhet: Autóval hajtott át egy oltóponton az oltásellenes nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.