Heti holdnaptár (augusztus 16-22.): Nem csupán a vágyott célok, hanem annál több is elérhető

horoszkóp holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten növekszik a Hold, s majd vasárnap teljesedik ki kerek egésszé. Persze jövő héten már fogyatkozni kezd égi kísérőnk, s ennek elcsendesítő hatását már a hét utolsó napján is érezhetjük. A Hold fénye erős, energiája erőteljes, senkit nem gátol az aktuális terveinek megvalósításában. Nem csupán a vágyott célok, hanem annál több is elérhető. A hét dolgosabbik szakaszában a lendület visz mindenkit előre. Az elkötelezettség és a tenni vágyás segíti az okos lépéseket és a jó döntéseket. Aki bátor és hajlandó kockázatot vállalni, az nagy nyertese lehet ezeknek a napoknak.

2021. augusztus 16., hétfő a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Teljesen mellékes, hogy hétfőt mutat a naptár! Ez egy energikus nap, amikor a család és a rájuk szánt idő és figyelem kell fókuszba kerüljön. Aki nem rendezi a függő ügyeket, az csapongó érzelmeket fog tapasztalni.

2021. augusztus 17., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

A túl sok aktív energia miatt válhat nehézkessé ez a nap. Emiatt célszerű mindenkinek az arany középút elvéhez igazodnia, így a bonyodalmak és a viták messzire elkerülhetők vagy gyorsan orvosolhatók.

2021. augusztus 18., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni! Aki ma zsörtölődik, morog, irigykedik, azt a sors alaposan kifacsarja és nehéz helyzetbe hozza. Aki ma szelet vet, vihart arat.

2021. augusztus 19., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Vegyes hatásokkal teli nap, jöhet jó és leterhelő helyzet egyaránt. Ugyanakkor, ha érkezik egy rég várt kihívás, nagy feladat, komoly ajánlat, arra feltétlenül bólintani kell. Aki bátor, az nyer!

2021. augusztus 20., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Erőteljes nap, érdemes új dologba kezdeni – akkor is, ha egyébként ünnepnap van. Mivel folyamatosan zajlódnak az események, nem szabad a babérokon ülni és várni a csodát. Tettekre fel!

2021. augusztus 21., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Értelemszerűen ez egy mozgalmas, energikus nap lesz – a holnapi Telihold hatásaival. Mivel mindenből több lesz a kelleténél, ezért csak olyat tégy, ami számodra kedves és vágyott!

2021. augusztus 22., vasárnap a ♒ben (Telihold, Vízöntő)

Felfokozott a helyzet, a nap jelentős részében pörgünk és forgunk, nagy dolgokat akarunk megcselekedni. Inkább keveset, de azt jól csináljuk! Aztán lassan átfordultunk a fogyatkozás, csökkenés, elengedés fázisába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.