Nagy Alexandra elárulta, mik voltak a legdurvább rajongói megnyilvánulások, amiket az elmúlt évben kapott. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 22 év után véget ért a Barátok közt, így a Mátyás király tér lakói örökre elbúcsúztak a nézőktől. Az ikonikus sorozatban rengeteg kaland és románc érte egymást, és izgalmas szereplőkből sem volt hiány. 

Vannak olyanok, akik már évek óta nem szerepeltek a sorozatban, mégsem tudta teljesen levetkőzni egykori karakterét. Az emberek gyakran megszólítják, aláírást, fotót kérnek tőle, sőt, akadnak kevésbé kedvesen viselkedő "rajongók" is: 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Volt olyan rajongóm, az első rajongóm, aki azért túlzásba esett és megnehezítette a mindennapi életemet. Őt például fel is kellett jelentenem. Sokan vannak, akik bántó üzeneteket írnak úgy, hogy nem ismerik a másikat, de majd ők megmondják a magukát. Vannak akik először kedvesen írnak, de ha nem válaszolsz mert éppen dolgozol, és nem jut időd, akkor fordul át, és lesz gyűlölködő, és mindennek elmond"

- mondta Nagy Alexandra az RTL Klub Fókuszban, majd hozzátette: a sorozat befejezése kapcsán rengeteg üzenetet kapott, és most viszont kizárólag pozitív visszajelzésekkel találkozott.