Varga Izabella: "Nem volt könnyű töretlen jókedvvel és vidámsággal viselni az utolsó heteket"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabellát a kezdetek óta láthatjuk a Barátok köztben a csinos ügyvédnő szerepében, így számára talán különösen fájdalmas feladni a huszonhárom éves „kapcsolatot". Bár nehéz lehet az elválás, Iza mégis pozitívan kezeli a helyzetet.

„Amikor megtudtam, hogy hamarosan vége, nagyon megilletődtem. Nem volt könnyű töretlen jókedvvel és vidámsággal viselni az utolsó heteket" – meséli a színésznő a holnap megjelenő HOT! magazinban.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Azt éreztük, hogy ki kell élvezni ezeket a keserédes napokat, és bevallom: néha ragályosak voltak a könnycseppek. A stúdió illata, az ismerős kékes fények, a stáb duruzsolása különös jelentőséget kaptak. De mindig is hittem, és hiszek a változásban: jókor és jól jön. Nincs annál tökéletesebb időzítés, mint amit az élet diktál. A boldogsághoz hozzátartozik, hogy alkalmazkodjunk az új helyzetekhez, és megleljük bennük a lehetőségeket" – teszi hozzá Izabella, aki a jövőbeni terveiről is mesél a friss HOT!-ban, melyben kollégái is megosztják az olvasókkal, hogy mi lesz velük Barátok közt nélkül. A magazint keressétek digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.