Exkluzív interjút adott a Scooter frontembere: elárulta, igaz-e amit évek óta híresztelnek róla - Videó

EFOTT videó Scooter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív interjút adott a Life.hu-nak a legendás német együttes, a Scooter frontembere, H. P. Baxxter. A világhírű együttes az EFOTT sztárvendégeként érkezett Magyarországra, ami egy véletlennek köszönhető, hiszen Németországban lemondták a fellépésüket, így tudták elvállalni az itteni koncertet. Baxxter többek között mesélt a védjegyévé vált platinaszőke hajáról, elmondta, mivel foglalkozott a pandémia okozta leállás alatt, valamint azt is elárulta, igaz, vagy legenda-e, hogy naponta kétszer borotválkozik.

A Scooter együttes tagjai a pandémia alatt sem unatkoztak, de nagyon szokatlan volt nekik, hogy 25 év turnézás után nem történik velük semmi.

"Elkészítettük az új albumunkat, "God Save the Rave" címmel, szóval így mi sokat dolgoztunk, ami jó volt. Közben felújítottam az új otthonomat, ami egy év alatt el is készült, akkor kezdődtek a problémák 2021-ben. Elkészült az album, hozzá a promo is, a ház is szép lett - mihez fogok akkor most kezdeni? Áprilistól mostanáig nyaraltam, ez bőven elég is volt, úgyhogy nagyon örülök, hogy most már újra vannak koncertek" - nyilatkozta a Scooter frontembere.

A videóból az is kiderül, hogy igaz-e a legenda, miszerint naponta kétszer borotválkozik Baxxter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.