Kiderült, igaziak-e Tolvai Reni kerek keblei: mostanában nagyon sokat mutogatja

YouTube -
plasztikai műtét mell Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni az elmúlt hónapokban sokat dolgozott azért, hogy olyanra formálja a testét, amivel elégedett. Felmerült azonban, hogy kebleinek kerekségét inkább egy plasztikai sebésznek köszönheti. Most elárulta az igazságot. 

Észrevehették Tolvai Reni követői, hogy az énekesnő teste teljesen átalakult. Sokat dolgozott azért, hogy ilyenre formálja testét, nagy fogyásának eredményét pedig szívesen mutogatja. A ledobott kilókat életmódváltásnak köszönheti. Tavaly márciusban, a pandémia alatt határozta el, hogy változtat.

Kiderült, igaziak-e Tolvai Reni mellei YouTube

Rengeteg zöldség és halak, csirke, pulyka. Emellett 4 liter víz minimum, amit megiszom. Óriási kitartás kell és rengeteg lemondással jár az, ha életed végéig tökéletesen hibátlanul akarsz betartani egy programot.

amelyen kilógnak pólója alól a mellei

Felmerült, hogy talán a kebleinek formáját nem a genetikának köszönheti, és ugyan évekkel ezelőtt még teljesen elhatárolódott a plasztikai műtétektől, most kiderült, hogy valóban megcsináltatta a melleit.

Az, hogy hat éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.