Polgár Daninak, a luxusfeleség és Polgár Antal egyetlen fiának új fejezet kezdődik az életében: Hollandiába fog költözni, hogy üzleti szakon tanuljon az amszterdami egyetemen.

Polgár Tündéék élete hamarosan nagyot változik, ugyanis egyetlen fiúk külföldre költözik majd, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait. Bár Danit felvették New York-ba is médiaszakra, ő inkább úgy döntött, hogy Amszterdamban fog üzleti szakon tanulni. A család már alá is írta a lakása bérleti szerződését és a héten már költözik is a holland fővárosba. Édesanyja természetesen nagyon aggódik érte, mivel Dani még sosem élt egyedül.

Persze, ha elutaztunk, akkor volt, hogy 1-2 hétig egyedül volt otthon, de akkor is ott volt a takarítónő és mindig volt segítsége. Most csak béreljük a lakást, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz, de az biztos, hogy nagyon sűrűn fogok mostantól Hollandiába utazni"

- nyilatkozta Polgár Tünde a Borsnak, aki az első napokban elkíséri fiát, hogy segítsen költözködni és feltölteni a hűtőszekrényét. 

Nem tudom, hogy hogy fogom viselni az egészet, de amiatt nem aggódok, hogy fog-e barátokat találni odakint. 300-an lesznek a szakon, és szerencsére jelen állás szerint meg lesznek tartva rendesen az órák. Egyébként vettünk neki biciklit is, bár 2 percre lakik az iskolától és összesen 8 percre Amszterdam belvárosától"

- tette hozzá a luxusfeleség, akinek biztosan furcsa érzés lesz, hogy jövő hónaptól üres lesz Dani szobája.