"Romokban volt az életem" - Gubás Gabit egy baleset hozta össze a férjével

Forrás: Facebook/Gubás Gabi -
Gubás Gabi család baleset férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Gubás Gabi megáll a saját lábán, nagyon fontos számára, hogy fel tudjon nézni a mellette lévő férfira. Szerencsére a férje pont ilyen ember.

Gubás Gabi a HOT! Magazinnak mesélt arról, hogy annak idején szó szerint megmentette a szerelme, amikor balesetet szenvedett egy előadás alatt.

A baleset hozott össze a későbbi férjemmel, aki a gyerekeim apja és életem párja azóta is. Akkoriban romokban volt az életem, Attila segítségével építettük újjá. A testem, a gerincproblémám is teljesen rendbe jött"

"Boldog vagyok, hogy most én segíthetek a férjemnek abban, hogy elérje a régóta dédelgetett álmát! Azonkívül, hogy gyógyít és kiteljesedik a munkájában, végre a neve alatt jelennek meg a gyógyító olajok, amik a saját szellemi termékei. Eddig fogalmam sem volt, hogy mi az a licencszerződés, de a nyáron belevetettem magam a papírmunkába! Sokszor kérdezik, hogy mivel tartom ilyen jó formában magam. Hát a férjem hidegen sajtolt növényi olajait szedem, amelyek belülről táplálják a szervezetet, mint a termékeny, zsíros föld, amit megművelünk„

- áradozott Gabi.

Forrás: Facebook/Gubás Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.