Dallos Bogi elárulta, miért pont erre a menyasszonyi ruhára esett a választása

esküvő menyasszonyi ruha Puskás Peti ruha Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus utolsó péntekén hivatalosan is összekötötte az életét az X-Faktor korábbi két mentora, Puskás Peti és Dallos Bogi.

A szerelmesek esküvőjéről több részlet is felkerült a közösségi oldalakra: láthattuk például, hogy énekelt nekik Ekanem Bálint a ceremónia közben, de azt is, hogy vonultak ki a szerelmesek a templomból. Nos, péntek óta már Bogi és Peti is előszeretettel posztolnak életük egyik legboldogabb napjáról, a menyasszony például álomruhájáról is megosztott néhány kulisszatitkot. Bogi azért választotta a Daalarna stúdió egyedi tervezésű ruháját, mert úgy érezte, ez a ruha pont olyan, mint ő.

- mondta Bogi a szalon Secret Stories című magazinjában. A gyönyörű énekesnő azt is elárulta, ki volt vele élete első ruhapróbáján, és arról is beszélt, hogy Puskás Peti beleszólt-e a döntésébe.

- tette hozzá Bogi, aki több fotót is közzétett álomruhájáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.