Jennifer Lopez olyat villantott, aminél cikibbet nehezen tudunk elképzelni - Fotó

divatbemutató baki árcédula kínos Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dolce & Gabbana divatház nagyszabású bemutatót rendezett, amire a világsztár, Jennifer Lopez is hivatalos volt. A szettje szinte tökéletesre sikeredett, ám olyan bakit vétett, ami még számodra is kínos lenne.

Jennifer Lopez egy gyönyörű ruhakölteményben jelent meg a divatbemutatón, ám a palástját fellebbentő szél kínos dologra hívta fel a figyelmet.

J.Lo ruháján rajta maradt az árcédula!

Jennifer Lopez kínos divatbakit vétett a Dolce & Gabbana divatbemutatóján Forrás: northfoto, PA Images/IPA MilestoneMedia/PA Images// Ipa / Ipa

Ez közemberek esetén is ciki, de egy híresség esetén még sokkal kellemetlenebb. Természetesen lehet, hogy a nagy sietségben elfelejtették levágni címkét a ruháról, de akár az is megeshet, hogy szándékos a dolog: hogy az énekesnő stylistja vissza tudja vinni az üzletbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.