Elvetélt a magyar színésznő: élete nagy fájdalmáról vallott

Forrás: Mokka -
Trokán Anna vetélés méhen kívüli terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna őszintén mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról, amikor kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van. Ha az orvosok nem reagáltak volna időben, akár az életébe is kerülhetett volna. 

Trokán Anna néhány évvel ezelőtt borzalmas fájdalmat élt át, amikor kiderült, hogy méhen kívül fejlődik a kisbabája. Ha az orvosok nem reagáltak volna időben, akár Anna életébe is kerülhetett volna a terhesség.

A színésznőt nagyon megviselte kisbabája elvesztése és az egész kórházi procedúra. Trokán elárulta, hogy nagyon nagy segítség lett volna neki egy másik nő támasza, aki már szintén keresztülment egy ilyen szörnyű traumán. Hozzátette: mostanság a terhességek 60%-a végződik így - árulta el a Meglepetés magazinnak.

Trokán Anna méhen kívüli terhességéről vallott Forrás: Mokka

Mostanra Anna egy gyönyörű kisfiú boldog és kiegyensúlyozott anyukája, aki megfogadta, hogy amíg csak tud, otthon marad gyermekévelk, Karesszel. Ez azért is különösen fontos neki, mivel kislányként náluk nagyon ritka volt, ha a szülei esténként otthon voltak és nem a színházban játszottak.

A férjével szerették volna, ha a két gyermekük között nem olyan nagy a korkülönbség, de fontos számukra a kettesben töltött idő is, így arra jutottak, hogy akkor lesz második gyermekük, ha felkészültek rá.

Trokán Anna máris dolgozik: kisfiát is magával viszi a munkába

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.