Trokán Anna máris dolgozik: kisfiát is magával viszi a munkába

Forrás: Mokka -
Trokán Anna kisfiú színház anya munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna már visszatért a színpadra, és ha nem tudja kire bízni kisfiát, akkor bizony a próbákra is magával viszi: így dolgoznak együtt Karesszal. 

Trokán Anna június végén adott életet kisfiának, Karesznak, akiről egyre több képet tesz közzé a színésznő. Nemrég például azt mutatta meg, hogyan dolgoznak együtt. Anna ugyanis már visszatért a színpadra, és a munkába olykor kisfia is elkíséri.

Trokán Anna visszament dolgozni Forrás: Mokka

Ezúttal nem bízhatta a nagymamára sem, hiszen éppen azt a darabot próbálják, melyben Papadimitriu Athina és Anna együtt játszanak. De nem kell aggódnia, ahogy a fotón is látszik, Karesz remekül elvan a babahordóban, míg Anna a szerepével foglalkozik. A kisfiú máris igazi színházi baba és nagyon édes!

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznő

Június végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Valentin-napi ajándékötletek, a szenvedélyes szerelem jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20180130-valentin-napi-ajandek-otletek-igazan-szerelmeseknek.htmlA Valentin-nap a szerelmesek napja, még akkor is, ha sokan erőltetettnek érzik. Az érzéseink kimutatását természetesen nem szabad az év csupán egy napjára korlátozni, de ez egy remek alkalom, hogy valamivel meglepd a párodat. Mutatunk pár olyan dolgot, ami messze sem elcsépelt vagy értelmetlen ajándék, ugyanakkor remekül ki tudod mutatni vele szenvedélyes szerelmedet. Család--A sikerhez vezető legrövidebb út; motiváció és versenyhelyzethttp://www.life.hu/csalad/20180129-a-siker-motivacioval-es-versenyhelyzettel-barki-szamara-elerheto.htmlGyakran hallani, hogy a gyereknek nem tesz jót, ha versenyhelyzetet teremt számára a szülő. Ez részben így is van, ugyanakkor van egy egészséges és behatárolt változata, mely kifejezetten ösztönzően hathat rá. De emellett van még egy alapvető dolog, a motiváció, mely segít elérni a céljait. Ezek egyébként ugyanúgy érvényesek a felnőttekre is. Most azt vizsgáljuk meg, hogy miként lehet valaki sikeres. Család--Ilyen gyönyörű nevet kapott Vastag Tamás kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180129-gyonyoru-nevet-kapott-vastag-tamas-kisfia.htmlVégre elárulta kisfia nevét Vastag Tamás. Az énekes múlt hét óta immár büszke kétgyermekes édesapa. Család--Sztárok, akik 20 éves koruk előtt lettek édesanyákhttp://www.life.hu/csalad/20180113-sztarok-akik-nagyon-fiatalon-lettek-edesanyak.htmlNyolc híresség, akik meglepően fiatalon adtak életet első gyermeküknek. Van köztük olyan is, aki még a harmincötödik születésnapja előtt nagymama lett! Család--A japán hóemberek szinte már műalkotások: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180126-a-japanok-csodalatos-hoembereket-keszitettek.htmlBár idén nem sok lehetőségünk volt hóembert rakni, de azért így is akadt pár olyan nap, amikor a hónunk alatt répával, edénnyel és pár széndarabbal sikerült valami emberszerűt építenünk a kertben, vagy épp az utcán. Ám akármilyen szuper hóembert is készítettünk, az sehol sincs a japánok alkotásaihoz képest. Család-- Csobot Adéléknál nem tabu a pucérkodáshttp://www.life.hu/csalad/20180128--csobot-adeleknal-nem-tabu-a-pucerkodas-rtl-klubon-beszelt-rola.htmlAz otthoni pucérkodásról beszélgettek a minap az RTL Klub Reggelijében. Csobot Adél élőben jelentkezett be, és elmondta véleményét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.