Örömhír! Titokban házasodott össze a világhírű színésznő és szerelme: itt vannak az első fotók

esküvő Lily Collins fotók Phil Collins titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Phil Collins gyönyörű lánya, Lily Collins szeptember 4-én fogadott örök hűséget szerelmének, Charlie McDowell rendezőnek. A nagy napról a színésznő közösségi oldalán tett közzé fotókat.

Lily Collins és szerelme, Charlie McDowell 2019. júliusában jöttek össze, majd egy évvel később a rendező megkérte a 32 éves színésznő kezét. Idén szeptember 4-én pedig hivatalosan is örök hűséget fogadtak egymásnak.

A bájos színésznő az Instagram-oldalán tett közzé fotókat élete legszebb napjáról. A képek mellé pedig szívhez szóló sorokat írt, amit olvasva biztosak lehetünk abban, hogy Lily boldogabb, mint valaha.

"Sosem akartam senkihez sem úgy tartozni, mint hozzád, és most végre a feleségeddé váltam. 2021. szeptember 4-én hivatalosan is örökké egymáséi lettünk. Nagyon szeretlek, Charlie McDowell"

- írta az újdonsült feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.