A múlt hétvégén büszkén kísérte az oltár elé Stohl Lucát az édesapja. A színész elárulta, milyen érzések kavarognak benne most, hogy férjhez adta elsőszülött lányát.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden édesapa arra vágyik, hogy egyszer oltárhoz vezethesse a lányát. A Stohl család már alig várta Lucáék esküvőjét, a táncművész-műsorvezető ugyanis már hét éve alkot egy párt a férfival, akit eddig még sosem mutatott be a nagy nyilvánosság előtt. Luca olyannyira titkolja férje kilétét, hogy csak "B"-nek nevezi. Stohl Andrásnak és lánya választottjának nagyon jó a kapcsolata, így örömmel adta át neki lányát az oltárnál

A hírek szerint az esküvő és a lagzi is nagyon jól sikerült, Stohl András pedig további részleteket árult el Luca nagy napjáról.

"Luca egyszerűen gyönyörű volt, csodálatos percek voltak, amíg az oltárhoz kísértem

– mondta a Bors  megkeresésére Stohl András.

"Jó szívvel adtam át a férjének, csodálatos párja van, csak jót mondhatok róla. Nyilván nem ért minket váratlanul a hír, hogy lagzi lesz" – folytatta Stohl, aki családjával együtt nagyon várta már ezt a napot. A színész azt is elárulta, készen áll-e a nagypapaságra.

"Hát... Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom"