Stohl András megható részleteket árult el lánya esküvőjéről, és a nagypapaságról is beszélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
esküvő Stohl András menyasszony Stohl Luca vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén büszkén kísérte az oltár elé Stohl Lucát az édesapja. A színész elárulta, milyen érzések kavarognak benne most, hogy férjhez adta elsőszülött lányát.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden édesapa arra vágyik, hogy egyszer oltárhoz vezethesse a lányát. A Stohl család már alig várta Lucáék esküvőjét, a táncművész-műsorvezető ugyanis már hét éve alkot egy párt a férfival, akit eddig még sosem mutatott be a nagy nyilvánosság előtt. Luca olyannyira titkolja férje kilétét, hogy csak "B"-nek nevezi. Stohl Andrásnak és lánya választottjának nagyon jó a kapcsolata, így örömmel adta át neki lányát az oltárnál

A hírek szerint az esküvő és a lagzi is nagyon jól sikerült, Stohl András pedig további részleteket árult el Luca nagy napjáról.

– mondta a Bors megkeresésére Stohl András.

"Hát... Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.