Negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
Rubint Réka házasság Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra megházasodik a nemrégiben sztrókon átesett Schobert Norbi. A fitneszguru és felesége, Rubint Réka jövőre, a huszadik házassági évfordulójukon erősítik meg fogadalmukat. 

Tizenkilenc éve kelt egybe először Schobert Norbi és Rubint Réka. A pár tagjai között a szerelem azóta is töretlen, el sem tudják képzelni egymás nélkül az életüket. Norbi most a Borsnak mondta el, milyen tervei vannak a jövőben.

"Sokan mondták a házasságunk elején, hogy csak egy marketing fogás, hogy együtt vagyunk... azt hiszem, az idő minket igazol. Nagy idő. Jövőre lesz a húsz éves porcelánlakodalmunk, elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt. Minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mit mondani. Csak azt tudom, hogy meghitt eseményt szeretnék. Szűk körűt, olyan ötven-hatvan főset" - nyilatkozta.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.