Árpa Attila szerint egyáltalán nem ciki a férfi plasztika. A 49 éves színész ugyanis szeretne minél tovább fiatalos és vonzó maradni. 

Árpa Attilának korábban már volt hajbeültetése és az arcát is fiatalították.

"Eddig csak minibeavatkozásaim voltak. (...) Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. (...) Simán eljöhet az az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel, sérülésekkel" – nyilatkozta a BEST magazinnak Árpa Attila.

Árpa Attila szerint fontos a lelki egyensúlyForrás: LifeTV

A színész-producer szerint a plasztika akár gyógyír is lehet, hiszen ha valaki nem azt az arcot látja viszont a tükörben, amit szeretne, akkor az kihat a mindennapjaira. Így az egészséges határokat tartva akár jó hatással is lehet egy plasztikai beavatkozás.

"Szerintem mindenki törekedjen arra, hogy jól érezze magát a testében. Van az a pont, amikor hiába minden erőfeszítés, csak a szike segít valami problémán, de ezzel semmi baj nincs se nőknél, se férfiaknál".