Sarah Jessica Parker nem reagált jó barátja, Willie Garson halálhírére: ezért nem szólalt meg

halál Willie Garson Sarah Jessica Parker halálhír Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megrázta Willie Garson halálhíre, de közeli barátja, Sarah Jessica Parker egyelőre nem reagált a tragédiára.

Ahogy arról mi is írtunk, 57 éves korában elhunyt Willie Garson, akit a legtöbben a Szex és New York című sorozatból ismernek. A színész a Sarah Jessica Parker által játszott Carrie Bradshaw legjobb barátját alakította.

Hollywood nagyágyúi megható sorokkal emlékeztek meg a rákban elhunyt színészről, jó barátja, Sarah azonban ez idáig nem reagált a hírekre. A színésznő később a Mr. Biget alakító Chris Noth posztja alá kommentelte, hogy nem áll még készen arra, hogy bármit is mondjon.

Izgalmas jelenet szivárgott ki a Szex és New York legújabb évadából - Videóhttps://www.life.hu/eletmod/20210921-izgalmas-jelenet-szivargott-ki-a-szex-es-new-york-legujabb-evadabol-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.