Hivatlan vendég akart bejutni Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjére: ő volt az

Forrás: Life TV -
esküvő Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc Alcsúti Arborétum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője az alcsútdobozi arborétumban. A bejáratot lezárták, bizonsági őrök védték. Csak az mehetett be, aki rajta volt a listán.

Már a reggeli óráktól kezdve érkeztek a luxusautók az alcsúti arborétumhoz, ahol Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tartotta az esküvőjét. A bejáratnál biztonsági őrök álltak, akik csak a meghívott vendégeket engedték behajtani. Természetesen volt olyan, aki ennek ellenére megpróbált bejutni. Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált bejutni, ám a kapunál megállították: nyilvánvalóan nem volt rajta a listán.

Gulyás nem rendezett jelenetet, tudmásul vette, hogy nem jött be a terve, és félreállt a kocsijával - számolt be a Blikk.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szeptember 24-én tartotta esküvőjét Forrás: Life TV

Sajtóbeszámolók szerint a nagy napra Andrea és Lőrinc saját logót is terveztetett, ami azon a karszalagon is látható, amit az esküvő területére belépő vendégek is kaptak.
Kora este a torta is megérkezett. Egy ismert budapesti cukrászat készítette, akik igazi profik esküvői tortákat, gyönyörű desszerteket készítenek. Az esküvőre egy mentőautó is behajtott. Nem szirénázott érkezéskor, vélhetően a helyszínt biztosították ők is.
A lakodalomban lágy, andalító, szerelmes számok is szóltak, felcsendült Lady Gagától a Shallow című szám is. Az év esküvőjén 100-200 vendég vehetett részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.