Tegnap volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője az alcsútdobozi arborétumban. A bejáratot lezárták, bizonsági őrök védték. Csak az mehetett be, aki rajta volt a listán.

Már a reggeli óráktól kezdve érkeztek a luxusautók az alcsúti arborétumhoz, ahol Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tartotta az esküvőjét. A bejáratnál biztonsági őrök álltak, akik csak a meghívott vendégeket engedték behajtani. Természetesen volt olyan, aki ennek ellenére megpróbált bejutni. Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált bejutni, ám a kapunál megállították: nyilvánvalóan nem volt rajta a listán.

Gulyás nem rendezett jelenetet, tudmásul vette, hogy nem jött be a terve, és félreállt a kocsijával - számolt be a Blikk.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szeptember 24-én tartotta esküvőjétForrás: Life TV

Sajtóbeszámolók szerint a nagy napra Andrea és Lőrinc saját logót is terveztetett, ami azon a karszalagon is látható, amit az esküvő területére belépő vendégek is kaptak.
Kora este a torta is megérkezett. Egy ismert budapesti cukrászat készítette, akik igazi profik esküvői tortákat, gyönyörű desszerteket készítenek. Az esküvőre egy mentőautó is behajtott. Nem szirénázott érkezéskor, vélhetően a helyszínt biztosították ők is. 
A lakodalomban lágy, andalító, szerelmes számok is szóltak, felcsendült Lady Gagától a Shallow című szám is. Az év esküvőjén 100-200 vendég vehetett részt.