Rápirított a gyerekorvos Tóth Gabira: ezt tanácsolta az aggódó énekesnőnek

Tóth Gabi gyerekorvos Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, nagyon izgalmas változás előtt áll Tóth Gabiék élete, kislányuk ugyanis hamarosan elkezdi a bölcsit.

Tóth Gabi blogjában írt arról, hogy férjével, Krausz Gáborral egyetértésben hozták meg a döntést, hogy Hannaróza bölcsibe megy. Az édesanya nem titkolja, hogy ettől függetlenül nagyon izgul az új élethelyzet miatt.

„Az eddigi burok, amiben óvni, védeni tudtam, megszűnik, és a lányom számára kitágul a világ. (...) Elfogadják, lesznek barátai? Ott fog enni, aludni, mi lesz, ha hiányzom neki, mi lesz, ha elesik, sír... és még sorolhatnám." – írta Gabi, aki azt is elárulta, kinek a véleményét kérte ki először a bölcsődével kapcsolatban.

„Természetesen felhívtam az orvosunkat, aki, mint mindig, most is megnyugtatott, hogy Hanni tökéletesen fejlődik a maga ütemében, és rám pirított, hogy merjek végre jobban bízni az ösztöneimben,

mert a szülői önmarcangolás okozza a legtöbb szorongást, és ha valami, hát az biztosan nem tesz jót a gyereknek sem. Szóval igyekszem megfogadni a tanácsát, és nektek is ugyanezt tanácsolni..."

-mesélte az énekesnő, aki nemrégiben Hannaróza cuki fürtjeit is megmutatta követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.