Hatalmas átalakuláson ment keresztül Gregor Berni: alig lehet ráismerni

színésznő Gregor Bernadett változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott Gregor Bernadett. Új külsővel hódít, levágatta a haját és csak úgy sugárzik róla a boldogság.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy néhány héttel ezelőtt drasztikus változást akart, ezért megvált hosszú tincseitől Gregor Bernadett. A színésznőre gyakorlatilag rá sem lehet ismerni, ugyanis egészen rövidre vágatta hosszú fekete haját. A rajongók akkor nem győzték dicsérni Bernit, akinek elképesztően jól áll az új hajviselet.

Az utóbbi időben azonban nem csak hosszú hajától vált meg, hanem korábbi öltözködési stílusát is maga mögött hagyta és sokkal letisztultabb, elegánsabb ruhákat kezdett el viselni.

"Évekig öltözködtem indiai boltból, imádtam azokat a színes, hosszú, száriszerű ruhákat, ám valahogy azt kezdtem érezni, hogy ezzel az új frizurával már másra vágyom. Egy 350 literes zsákot pakoltam tele azokkal a ruhákkal, amelyeket már nem fogok hordani, sokkal letisztultabb, visszafogottabb stílusra vágytam" - mesélte a Blikknek a színésznő, aki a sportot is beiktatta a mindennapjaiba.

Gregor Bernadett hatalmas átalakuláson ment keresztül Forrás: Gregor Bernadett/Facebook

"Amikor folyamatosan előadások vannak, az embert motiválja, hogy bele kell férnie a fellépőruhákba, és persze az együtt öltöző színésznők is méregetik egymást, emiatt jobban odafigyelnek. Ennek hatása azonban nem tartott sokáig.

Már tavasszal feljött rám pár kiló, nem éreztem teljesen jól magam, aztán jött az igazi sokk, amikor vettem egy szobamérleget, és ráálltam. Nyolc kilóval mutatott többet, mint kellene.

Be kell vallanom, fogyitótabletta-függő vagyok, csakis azzal megy a fogyás. Persze, emellett rá kellett kényszerítenem magam a mozgásra is, ami ellenkezik a természetemmel, nem vagyok egy sportos alkat" - tette hozzá Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.