Majka: "Sok helyre fektettem be nagy pénzeket és mindegyik kockázatos üzlet"

pénz vállalkozás üzlet Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Majka a TV2 egyik népszerű arca, mára több vállalkozása is van és tudatosan készül arra az időszakra, amikor már nem szerepel a képernyőn. 

"Folyamatosan készülök a tévézés utáni időszakra, mert bármikor eljöhet. Sok helyre fektettem be nagy pénzeket és mindegyik kockázatos üzlet. Krajnyák Peti barátommal három-négy helyen van viszonylag nagyobb befektetésünk. Nekem van egy-két ingatlanom, amit bérbe adok, de ezeket az üzleteket inkább csak azért csinálom, mert valamit mindig csinálni akarok, mert ha nem csinálok semmit, akkor egy kicsit unatkozom" - nyilatkozta a Blikknek Majka, és a házasságáról is beszélt.

TV2

"A házasélet fantasztikus, gyakorlatilag nem változott semmi, de valójában mégis, most már jogot formálhatok mindenre. A feleségemtől, amit eddig csak kértem, azt már kicsit parancsolva is mondhatom. Na, jó, igazából viccelek, minden ugyanolyan köztünk, mégis egy picit emelkedettebb hangulata van annak, hogy most már papírunk is van a dologról. persze, nem akarom túlmisztifikálni, mert eddig is jól megvoltunk Hajnival" - mondta a zenész, akinek máris kiesett az egyik versenyzője a Sztárban sztár leszek! műsorából. Az erről készült videónkat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.